CATEGORIEËN

USB 3.0 Verlengkabels


Geen resultaten gevonden voor de filter!
1 2

USB verlengkabel nodig?

Heeft uw apparatuur een USB 3.0 aansluiting en is deze aansluiting te kort? Bekijk dan onze USB 3.0 verlengkabels. Eenvoudig een USB aansluiting verlengen. Bekijk hieronder ons assortiment of lees verder voor meer informatie.

Eigenschappen

Met een USB 3.0 verlengkabel kunt u eenvoudig uw aansluiting verlengen tussen uw computer en printer, scanner of externe harde schijf. Vervolgens kunt u met een doorvoersnelheid tot 4,8 Gbit/s data overdragen. Let bij de aanschaf van een verlengkabel op de type connectoren. Het is namelijk van belang dat u deze connector ook daadwerkelijk kunt aansluiten op uw computer. Dit staat beschreven in de producttekst. Tot slot zijn onze verlengkabels verkrijgbaar in verschillende kleuren en lengtes.

Actieve USB 3.0 verlengkabels

Standaard USB kabels hebben een maximale lengte van 5 meter. Dit komt doordat er sprake is van signaalverlies als de kabel langer is. Wilt u toch een verlengkabel aanschaffen die langer is dan 5 meter? Dan kunt u er het beste voor kiezen om een actieve verlengkabel aan te schaffen. Hierdoor worden de USB signalen versterkt.Hier kunt u ons assortiment aan USB 3.0 verlengkabels bekijken.

Heeft u nog vragen?

Wij helpen u graag en geven u graag professioneel advies. Tijdens onze openingstijden kunt u ons telefonisch of per mail bereiken op +31 (0)85 - 273 73 03 of op [email protected].