Welkom

verzendkosten_nederland_belgie

€ 3,95
€ 4,95

truck_logo

Gratis bezorgd vanaf € 50,-

Hirschmann - Ziggo geschikt

 

 

Hirschmann producten kenmerken zich door innovatie en efficiëntie. Hirschmann maakt energiezuinige en duurzame producten, deze oplossingen zijn allemaal in ons assortiment te vinden. Hirschmann biedt slimme multimedia oplossingen voor thuis, deze zijn te gebruiken voor uw coaxinstallatie (de kabel), datanetwerk en satelliet. De Hirschmann producten voldoen aan Kabel Keur voor het beste beeld. Door het Kabel Keur keurmerk is het makkelijk om de kwalitatief goede producten te kiezen voor het aansluiten van uw TV.

 

 

Kabelkeur houdt in dat de producten en aansluitmaterialen zijn goedgekeurd door onafhankelijke experts. Deze producten voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Alleen producten die alle testen hebben doorstaan, krijgen het keurmerk. Denk aan producten zoals stekkers, splitters, versterkers en coaxkabels. De Hirschmann Coax CAI producten voldoen aan uiterst hoge eisen en worden volledig ondersteund door de Nederlandse kabelbedrijven waaronder: Ziggo, Caiway, Delta en Kabelnoord. Ook zijn de Coax producten van Hirschmann die wij aanbieden Ziggo Geschikt.

 

Met het uitrollen van 4G afgelopen jaren is het gebruik van KabelKeur Hirschmann producten nog belangrijker geworden. 4G signalen fungeren namelijk regelmatig als stoorzender op TV signalen via de kabel. Met goede kabels, stekkers en versterkers van Hirschmann met het Kabel Keur kermerk is uw netwerk goed beschermd tegen alle mogelijke stoorzenders. Hierdoor kunt u optimaal blijven genieten van top beeldkwaliteit zonder blokken in het beeld.