CATEGORIEËN

VGA verloopkabels- en adapters

Geen resultaten gevonden voor de filter!
1 2

VGA verloopkabels en adapters bestelt u voordelig bij Kabeldirect

Heeft uw computer alleen een VGA aansluiting en uw beeldscherm enkel een ander soort aansluiting, of andersom? En wilt u toch graag uw monitor aansluiten op uw PC? Dan is een VGA verloopkabel of adapter de ideale oplossing! Bekijk hier ons assortiment of lees verder voor meer informatie.

Diverse VGA aansluitingen maken

Met een adapter of verloopkabel is het mogelijk om uw VGA apparaat aan te sluiten op bijvoorbeeld een Displayport, DVI of Scart apparaat. Door ons diverse assortiment zijn er oneindig veel mogelijkheden om deze aansluitingen te maken. Daarnaast ondersteunt VGA enkel videosignalen. Wij verkopen ook diverse adapters waarmee u ook audiosignalen kunt overdragen. Het voordeel hiervan is dat u geen aparte audiokabel hoeft aan te schaffen.

Eenvoudig in gebruik

Onze VGA verloopkabels en adapters zijn zeer eenvoudig in gebruik. Het enige wat u hoeft te doen, is de adapter of verloopkabel aan te sluiten op uw VGA poort. Vervolgens kunt u op de adapter/kabel bijvoorbeeld een HDMI, DVI, Scart of Displayport kabel aansluiten. Zo kunt u genieten van beelden op uw monitor. Bekijk hier snel ons assortiment aan VGA verloopkabels en adapters!

Heeft u nog vragen?

Bij twijfels of voor professioneel advies kunt u ons tijdens onze openingstijden telefonisch of per mail bereiken op +31 (0)85-2737303 of op [email protected]. Wij helpen u graag!