CATEGORIEËN

Optische Toslink Splitters En Schakelaars


1

Optische toslink splitters en schakelaars

Om een digitale audio-overdracht van hoge kwaliteit te verzorgen, kunt u gebruik maken van een optische kabel. Wilt u meerdere toslink kabels aansluiten op één in- of uitgang? Dan kunt u het beste gebruik maken van een handmatige of automatische optische toslink schakelaar. Met de schakelaar kunt u zeer eenvoudig wisselen van signaal.

.

Verschillende schakelaars

Wij hebben verschillende optische toslink schakelaars in ons assortiment. Er zijn verschillende varianten, namelijk:

  • 2-poorts schakelaars
  • 3-poorts schakelaars
  • 4-poorts schakelaars

Apparaten aansluiten op een schakelaar

Er zijn verschillende apparaten die u kunt aansluiten op de optische toslink schakelaar. Hierbij kunt u denken aan een TV, spelcomputer, Apple TV of een digitale decoder. Deze schakelaar kunt u dan weer makkelijk aansluiten op de ingang van uw geluidsinstallatie of Home Cinema Set. Op de schakelaars zit een knop waarmee u eenvoudig de ingang kunt kiezen waarvan u gebruik wilt maken. Na het aansluiten van de schakelaar, kunt u genieten van een digitale audio-overdracht van hoge kwaliteit.

Optische toslink splitters

Wilt u liever één bronsignaal naar meerdere apparaten (zoals uw soundbar en stereoset) sturen? Dan kunt u kiezen voor een optische toslink splitter. Met het gebruik van een splitter is het mogelijk om verschillende optische kabels aan te sluiten op één poort. Hierdoor kunt u het geluid van uw computer, decoder of DVD-speler aansluiten op twee apparaten.