CATEGORIEËN

Screenprotectors

1

Screenprotectors voor uw iPad

Natuurlijk wilt u uw tablet zo goed mogelijk beschermen tegen krassen vuil en stof. Hiervoor kunt u gebruik maken van een tablethoesje of een screenprotector. Hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres. Op deze pagina vindt u ons assortiment aan screenprotectors. Bekijk ze hieronder of lees verder voor meer informatie.

Screenprotector bevestigen

Het is zeer eenvoudig om de screenprotector te bevestigen op uw iPad. Daarnaast is het ook gemakkelijk om de screenprotector te verwijderen en opnieuw aan te brengen. Na het verwijderen van de beschermingsfolie blijven er namelijk geen lijmresten over. Tot slot is de screenprotector na het aanbrengen bijna onzichtbaar. Deze is namelijk 97% transparant.

Waar moet ik op letten bij het kopen van een screenprotector?

Bij de aanschaf van een screenprotector is het van belang om erop te letten of deze geschikt is voor uw type iPad. Er zijn namelijk diverse soorten screenprotectors en deze zijn altijd precies op maat gemaakt. In de productomschrijving kunt u zien voor welk type tablet de screenprotector geschikt is.Bescherm uw iPad tegen krassen, vuil en stof! Bekijk hieronder snel ons assortiment.

Heeft u nog vragen?

Wij helpen u graag bij de aanschaf van een screenprotector! Bij vragen of voor professioneel advies kunt u ons tijdens onze openingstijden telefonisch of per mail te bereiken op +31 (0)85-2737303 of op [email protected].