CATEGORIEËN

Screenprotectors

Geen resultaten gevonden voor de filter!
1

Screenprotectors voor uw iPhone

Wilt u het beeldscherm van uw iPhone optimaal beschermen tegen vuil, krassen en stof? Dan kunt u het beste gebruik maken van een screenprotector. Hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben namelijk een divers assortiment aan screenprotectors. Bekijk ze hieronder of lees verder voor meer informatie.

Makkelijk aan te brengen

Onze screenprotectors zijn de ideale bescherming voor uw iPhone. Ze zijn namelijk zeer eenvoudig aan te brengen op uw telefoon. Wilt u uw screenprotector meerdere keren aanbrengen? Onze protectors zijn makkelijk verwijderbaar doordat ze geen lijmresten achterlaten. Tot slot zijn deze folies 97% transparant. Dat wil zeggen dat ze bijna onzichtbaar zijn na het aanbrengen.

Diverse varianten

Bij ons kunt u terecht voor verschillende soorten screenprotectors. Zo bieden wij bijvoorbeeld anti-glare screenprotectors aan. Deze beschermingsfolies zorgen er voor dat er minder licht gereflecteerd wordt in uw beeldscherm. Hierdoor kunt u buiten beter gebruik maken van uw iPhone. Daarnaast verkopen wij ook tempered glass screenprotectors. Deze protector vangt eerst klappen en krassen op. Voordat het beeldscherm van uw telefoon breekt, zal eerst de screenprotector breken. Bekijk hieronder ons assortiment aan screenprotectors.

Heeft u nog twijfels bij de aanschaf van een screenprotector?

Wij helpen u graag. Bij twijfels of voor professioneel advies kunt u tijdens onze openingstijden contact met ons opnemen.