Welkom

verzendkosten_nederland_belgie

€ 3,95
€ 3,95

truck_logo

Gratis bezorgd vanaf € 75,-

Zakelijk bestellen

Voor bedrijven, scholen, overheidsinstanties en instellingen is het ook mogelijk om op rekening te bestellen. Enkele voordelen van een zakelijk account:

 • Zakelijk bestellen op rekening (30 dagen betalingstermijn, wij zijn verplicht om achterstallige betalingen te melden bij DAS Incasso).
 • Digitale facturatie via uw eigen e-mailadres.
 • Online inzicht in alle geplaatste bestellingen en facturen.
 • Een apart aflever- en factuuradres opgeven per bestelling.
 • U kunt uw bestellingen whitelabel laten verzenden (dropshipment).

Zakelijk account aanvragen
Vul ons aanvraagformulier in als u op rekening wilt bestellen.

We nemen uw aanvraag direct in behandeling, na goedkeuring ontvangt u de login informatie per mail. U kunt vervolgens inloggen via onze website om uw bestellingen te plaatsen, maar dit kan ook telefonisch of per mail. 

Whitelabel / Dropshipment
Wij bieden de mogelijkheid aan om bestellingen whitelabel te laten verzenden. Op deze manier is het mogelijk om een bestelling rechtstreeks naar uw klant te dropshippen. U dient dit aan te geven door tijdens het afrekenen bij Opmerkingen te vermelden: "Whitelabel". Vervolgens zullen wij uw bestelling verzenden zonder reclame uitingen.

Staffelkortingen bij grotere aantallen
Een bulkbestelling plaatst u eenvoudig en snel bij Kabeldirect! U ontvangt bij bulkbestellingen een aantrekkelijke staffelkorting. Bij de meeste producten kunt u direct onze staffelprijzen zien, deze worden automatisch berekend. Bij sommige producten staan geen staffelprijzen vermeld, neem in dat geval contact met ons op voor staffelprijzen.

Heeft u grotere aantallen nodig dan de getoonde staffels? Vraag dan een offerte aan via [email protected] 
Wij reageren direct, uiterlijk de volgende werkdag, op uw aanvraag.

Intracommunautaire levering
Zakelijke klanten uit België kunnen gebruik maken van intracommunautaire levering. Deze levering is belast met 0% btw.
Hiervoor dient u vooraf dit formulier in te vullen, zodat wij uw BTW nummer kunnen controleren en het juiste btw tarief kunnen instellen bij uw account.

Voorwaarden

 • We streven ernaar om de producten zoveel mogelijk in één keer bij u af te leveren. Levering geschiedt op het moment dat alle bestelde producten gereed zijn voor verzending. Indien u deelleveringen wenst te ontvangen van de reeds voorradige producten, dient u vooraf contact met ons op te nemen.
 • Wij verzenden bestellingen inclusief een pakbon, eventuele reclame en bedrukte tape van Kabeldirect. Indien u dit niet wenst, bijvoorbeeld omdat wij een bestelling rechtstreeks naar uw klant verzenden, kunt u bij opmerkingen aangeven dat wij deze whitelabel dienen te verzenden.
 • De artikelen uit een bulkbestelling worden op één adres afgeleverd.
 • De aangegeven levertijd op de productpagina geldt wanneer u één exemplaar van dat artikel bestelt. In de winkelwagen kunt u zien hoeveel stuks er daadwerkelijk direct leverbaar zijn. Voor informatie over de levertijd kunt u contact met ons opnemen en/of een offerte aanvragen. 
 • Wanneer de door u gewenste artikelen binnen een actie vallen zal automatisch de meest gunstige korting worden berekend. 
 • Op zakelijke bestellingen vervalt het recht van retour.
 • Aan bovenstaande richtlijnen kunnen geen rechten worden ontleend. Voor reeds bestelde producten kan achteraf geen korting worden verwerkt.

Referenties

Kabeldirect referenties