Welkom

verzendkosten_nederland_belgie

€ 3,95
€ 4,95

truck_logo

Gratis bezorgd vanaf € 50,-

Zakelijk bestellen

Voor bedrijven, scholen, overheidsinstanties en instellingen is het mogelijk om een zakelijk account aan te vragen. Met een zakelijk account profiteert u van verschillende voordelen:

Zakelijk account aanvragen  Offerte aanvragen  BTW vrij bestellen België (Intracommunautaire levering)  Direct bestellen

Voortreffelijke service
Als zakelijke klant profiteert u van verschillende voordelen. Zo heeft u online inzicht in alle geplaatste bestellingen en facturen. Ook heeft u de mogelijkheid om uw bestellingen whitelabel als dropshipment te laten verzenden. Wij sturen het dan rechtstreeks naar uw klant zonder onze reclame-uitingen.

Achteraf betalen
Wij hanteren een standaard betalingstermijn van 30 dagen als u een zakelijk account heeft. Dus vandaag bestellen, morgen in huis en binnen 30 dagen betalen. U kunt zelf kiezen op welk emailadres u de facturen wenst te ontvangen.

Eigen accountmanager
Zakelijke klanten hebben bij ons een eigen accountmanager. Met al uw vragen kunt u terecht bij ons verkoopteam, die u kunt bereiken via [email protected] of door te bellen met 085-2737303 (kies in het keuzemenu voor optie 3).

Korting op maat
Voor grote bestellingen maken wij gebruik van staffelkortingen. Bij de meeste producten kunt u direct in de webshop de kortingen zien. Staan deze er niet of heeft u grotere aantallen nodig? Neem dan contact op via [email protected]. Wij sturen u dan binnen één werkdag een offerte toe.

Bestellen
Bestellingen kunt u plaatsen via onze webshop. Als zakelijke klant is het ook mogelijk om telefonisch (085-2737303, optie 3) of per mail ([email protected]) te bestellen.

Voorwaarden

  • Alleen bedrijven die minimaal 1 jaar ingeschreven zijn bij de Kamer van Koophandel komen in aanmerking voor een zakelijk account. Ook doen we altijd een financiële achtergrondcheck. 
  • Ons streven is om de producten zoveel mogelijk in één keer bij u af te leveren. Levering vindt plaats op het moment dat alle bestelde producten gereed zijn voor verzending. Als u deelleveringen wenst te ontvangen van de reeds voorradige producten, kunt u vooraf contact met ons opnemen.
  • Wij verzenden bestellingen inclusief een pakbon, eventuele reclame en bedrukte tape van Kabeldirect. Als u dit niet wenst, bijvoorbeeld omdat wij een bestelling rechtstreeks naar uw klant verzenden, kunt u bij opmerkingen aangeven dat wij deze whitelabel dienen te verzenden.
  • De artikelen uit een bulkbestelling worden op één adres afgeleverd.
  • De aangegeven levertijd op de productpagina geldt wanneer u één exemplaar van dat artikel bestelt. In de winkelwagen kunt u zien hoeveel stuks er daadwerkelijk direct leverbaar zijn. Voor informatie over de levertijd kunt u contact met ons opnemen en/of een offerte aanvragen. 
  • Wanneer de door u gewenste artikelen binnen een actie vallen zal automatisch de meest gunstige korting worden berekend. 
  • Voor zakelijke aankopen gelden andere regels dan voor particuliere aankopen. Op zakelijke bestellingen vervalt namelijk het recht van retour. Wilt u iets retourneren, neem dan contact met ons op. Wij bekijken per situatie of retourneren mogelijk is.
  • Aan bovenstaande richtlijnen kunnen geen rechten worden ontleend. Voor reeds bestelde producten kan achteraf geen korting worden verwerkt.

Referenties

Kabeldirect referenties