CATEGORIEËN

Haakse HDMI 1.3 kabels

Geen resultaten gevonden voor de filter!
1

Eenvoudig en snel een HDMI aansluiting maken

Bent u op zoek naar een HDMI kabel waarmee u eenvoudig en snel uw DVD-speler of BluRay-speler kunt aansluiten op uw televisie of beeldscherm? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verkopen namelijk diverse High Speed HDMI kabels. Met de haakse en/of draaibare connectoren kunt u zeer eenvoudig en snel deze aansluiting maken. Bekijk hieronder ons assortiment of lees verder voor meer informatie.

Eigenschappen High Speed HDMI kabels

Met een High Speed HDMI kabel kunt u Full HD videosignalen en HD audiosignalen overdragen van uw apparatuur naar uw TV of beeldscherm. Deze kabel ondersteunt alle eigenschappen van een HDMI 1.3 kabel en wordt ook wel een Standard HDMI kabel genoemd. Het is echter niet mogelijk om hiermee internet te delen tussen apparaten. Hiervoor dient u een aparte netwerkkabel of een High Speed with Ethernet kabel aan te schaffen.

Haakse en draaibare connectoren

Onze HDMI kabels zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en met verschillende connectoren. Deze connectoren zijn haaks en/of draaibaar. Het voordeel hiervan is dat deze plugs makkelijk aan te sluiten zijn op uw apparatuur indien deze dichtbij uw muur geplaatst zijn.

Heeft u advies nodig?

Bekijk hieronder ons assortiment aan High Speed HDMI kabels met haakse en draaibare connectoren. Heeft u nog vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag!