CATEGORIEËN

Kabels & laders

Geen resultaten gevonden voor de filter!
1 2 3

Kabels en laders voor uw Samsung telefoon

Bent u uw (oplaad)kabel of oplader kwijt voor uw Samsung telefoon? Of is deze kabel of lader stuk gegaan? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben namelijk een divers assortiment aan (USB) oplaadkabels en thuis- of autoladers voor uw smartphone. Bekijk ons assortiment hieronder of lees verder voor meer informatie.

Kabels voor uw Samsung

Wij hebben een ruim en divers aanbod aan kabels voor uw Samsung telefoon. Deze USB kabels zijn ideaal om uw gsm op te laden of aan te sluiten op uw computer of laptop. Het is zeer eenvoudig om deze mini USB connector te verbinden met uw smartphone en de standaard USB connector aan te sluiten op uw pc. Daarnaast kunt u deze USB connector eenvoudig aansluiten op uw lader. Is uw aansluitkabel te kort? Ook dan bent u bij ons ook aan het juiste adres voor USB verlengkabels.

Diverse laders

Bent u uw oplader kwijt of is deze stuk gegaan? Wij hebben een divers assortiment aan laders voor thuis of in de auto. Deze kunt u eenvoudig aansluiten op uw sigarettenaansteker. Ideaal als u veel onderweg bent. Onze laders zijn ook verkrijgbaar met meerdere USB aansluitpoorten. Dit worden dubbele laders genoemd. Heeft u een oplader nodig op kantoor? Bekijk dan onze Dockingstations. Op deze oplaadstations kunt u meerdere USB kabels aansluiten. Wilt u liever uw Samsung opladen zonder kabel? Bekijk dan onze draadloze opladers. Bekijk hieronder ons assortiment aan kabels en laders voor uw Samsung.