CATEGORIEËN

Accessoires

Geen resultaten gevonden voor de filter!
1 2

Accessoires voor uw Samsung smartphone

Bent u op zoek naar accessoires voor uw Samsung telefoon? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben namelijk een divers assortiment aan telefoonhouders, powerbanks, Bluetooth accessoires en nog veel meer… Bekijk hieronder ons aanbod en lees verder voor meer informatie.

Vaak onderweg?

Een autohouder of fietshouder is ideaal als u vaak onderweg bent. Met deze houders kunt u uw smartphone eenvoudig gebruiken als navigatie en bevestigen in uw auto of op uw fietsstuur. Daarnaast verkopen wij ook powerbanks. Zo kunt u uw telefoon altijd van stroom voorzien. Wilt u meer informatie over powerbanks? Lees dan deze blog.

SIM-kaart accessoires

Bovendien verkopen wij ook SIM-kaart accessoires. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan SIM-kaart knipper. Met behulp van deze knipper kunt u uw gewone SIM-kaart verkleinen tot een Micro SIM-kaart. Past uw huidige SIM-kaart niet in uw toestel, omdat het formaat van uw SIM-kaart te klein is? Dan kunt u gebruik maken van een SIM-kaart adapter. Wij verkopen diverse SIM-kaart adapter sets.

Overige accessoires

Daarnaast verkopen wij ook diverse overige accessoires, zoals selfiesticks en anti-slip matjes. Wilt u uw telefoon in de winter gebruiken zonder last te krijgen van koude handen? Daarvoor hebben wij ook ColdTouch handschoenen. Tot slot verkopen wij ook diverse sportarmbanden en handsfree car kits. Het is zeer eenvoudig om uw Samsung smartphone te verbinden met deze gadgets door middel van Bluetooth. Bekijk hieronder ons assortiment aan Samsung accessoires.