CATEGORIEËN

Screenprotectors

1

Screenprotectors voor uw smartphone

Heeft u een telefoon van BlackBerry, HTC, LG, Sony, Nokia of een ander merk? En wilt u uw smartphone bescherming bieden tegen krassen, stof en vuil? Bekijk dan hieronder ons assortiment aan screenprotectors.

Eigenschappen screenprotectors

Een screenprotector is een soort folie die u over uw telefoonscherm plakt. Door middel van deze folie wordt uw telefoon beschermd tegen krassen, vuil en stof. Onze screenprotectors zijn makkelijk aan te brengen, doordat ze precies op maat zijn. Bovendien is de folie eenvoudig te verwijderen. Na het verwijderen van de screenprotector worden er geen lijmresten achtergelaten.

Tempered Glass Screenprotector

Wij verkopen ook Tempered Glass Screenprotectors. Deze soort folie is de optimale bescherming voor het beeldscherm van uw telefoon tegen vuil, stof en krassen. Een bijkomend voordeel is dat deze soort screenprotector van goede kwaliteit is en van hoogwaardig materiaal bestaat. Hoe werkt deze screenprotector? Na het aanbrengen van deze beschermingslaag zal de screenprotector eerst alle klappen en krassen opvangen. Hierdoor breekt de screenprotector voordat uw beeldscherm breekt. Het is dus de ideale bescherming voor uw smartphone. Hieronder kunt u ons assortiment aan screenprotectors bekijken.

Heeft u nog vragen?

Wij helpen u graag! Bij vragen of voor professioneel advies kunt u ons tijdens onze openingstijden per mail of telefonisch bereiken op +31 (0)85-2737303 of op [email protected].