CATEGORIEËN

Kabels & laders

Geen resultaten gevonden voor de filter!
1 2 3

Kabels en laders voor uw smartphone

Bent u de lader of de kabel kwijt van uw telefoon? Of is deze stuk gegaan? Geen probleem. Bij ons bent u aan het juiste adres. Wij hebben namelijk een divers assortiment aan (dubbele) (auto)laders en oplaadkabels voor uw smartphone. Bekijk ze hieronder of lees verder voor meer informatie.

Kabels

Wij hebben een divers assortiment aan (oplaad)kabels voor telefoons van de merken BlackBerry, Apple, HTC, LG, Sony en Nokia, etc. Deze oplaadkabels bevatten een Micro USB, Lightning of 30-pins Dock connector die u kunt aansluiten op uw telefoon. Daarnaast beschikken deze kabels over een USB connector. Deze connector kunt u aansluiten op uw (dubbele) lader of computer. Vervolgens kunt u zeer eenvoudig en snel uw telefoon opladen of data overdragen van uw smartphone naar uw computer en vice versa. Onze kabels zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes en kleuren. Tot slot verkopen wij ook gekrulde kabels voor uw telefoon.

Laders

Wij verkopen – naast kabels - ook laders voor uw smartphone. Bent u vaak onderweg? Dan bent u voor een autolader bij ons aan het juiste adres. Deze autolader kunt u eenvoudig aansluiten op uw sigarettenaansteker. Wilt u graag meerdere apparaten tegelijkertijd opladen? Bekijk dan onze dubbele (auto)laders. Onze (dubbele) (auto)laders zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Heeft u advies nodig?

Bekijk hieronder ons assortiment aan kabels en laders voor uw smartphone. Heeft u nog vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.