CATEGORIEËN

Hoesjes


Telefoonhoesjes voor uw smartphone

Smartphones zijn bijna niet meer uit ons leven weg te denken. Daarnaast zijn telefoons ook erg kwetsbaar. Het is dus zeer belangrijk om uw smartphone een optimale bescherming te bieden. Dat doet u natuurlijk het beste met een telefoonhoesje. Zo kunt u voorkomen dat uw telefoon beschadigt door vallen, stoten, krassen of vuil. Bekijk hieronder ons assortiment aan telefoonhoesjes.

Wallet case & book case

Voor de optimale bescherming kunt u het beste kiezen voor een wallet case. Met deze soort case zijn alle kanten van uw telefoon beschermd. Daarnaast heeft dit telefoonhoesje het voordeel dat deze is voorzien van verschillende opbergvakjes voor uw geld en (bank)passen.

TPU case

TPU cases bestaan uit een mix van hard plastic en zachte siliconen. Deze telefoonhoes biedt bescherming aan de zijkanten en achterkant van uw smartphone. Hierdoor kunt u optimaal gebruik maken van alle functies van uw telefoon.

Sporten

Om uw smartphone mee te nemen tijdens het sporten, kunt u het beste gebruik maken van een sportarmband. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende maten. Bovendien heeft deze hoes een huidvriendelijke binnenkant. Zo kunt u ook muziek luisteren tijdens het sporten en uw telefoon veilig meenemen.

Heeft u nog vragen?

Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Voor professioneel advies of bij vragen zijn wij tijdens onze openingstijden telefonisch of per mail te bereiken op +31 (0)85 - 273 73 03 of op [email protected].