CATEGORIEËN

Hoesjes

Geen resultaten gevonden voor de filter!
1 2 3

Telefoonhoesjes voor de beste bescherming voor uw iPhone

Natuurlijk wilt u uw iPhone de beste bescherming bieden tegen krassen, vallen, stoten en andere beschadigingen. Dat doet u natuurlijk met een telefoonhoesje. Een bijkomend voordeel is dat u uw iPhone hiermee ook een leuk nieuw uiterlijk geeft. Bekijk hieronder ons diverse assortiment aan telefoonhoesjes.

Book case & flip case

Wij verkopen diverse telefoonhoesjes die uw telefoon de optimale bescherming kunnen bieden. Zo bieden wij bijvoorbeeld flipcases aan. Deze cases worden ook wel klaphoesjes genoemd en de klep kunt u naar boven of beneden openklappen. Wilt u liever een hoesje dat u kunt openklappen als een boek? Bekijk dan onze book cases of wallet flip cases.

Backcover

Backcovers worden ook wel hard en soft cases genoemd. Hard en soft cases beschermen de achterkant en de meeste delen van de zijkanten van uw iPhone. Het verschil in deze telefoonhoesjes zit in het materiaal. Een hard case is een hard hoesje en is meestal gemaakt van hard kunststof, hout of andere materialen. Soft cases bestaan uit TPU of siliconen kunststof.

Bumper case

Tot slot verkopen wij ook bumper cases. Met deze soort telefoonhoesjes worden de zijkanten van de smartphone beschermd tegen vallen en stoten. Het nadeel is dat de voor- en achterkant van uw iPhone niet beschermd zijn. Het voordeel is dan wel weer dat deze case het uiterlijk van uw telefoon minimaal verandert. Bekijk hieronder ons assortiment aan telefoonhoesjes voor uw iPhone.