CATEGORIEËN

C7 Kabel

C7 Kabels worden meestal gebruikt bij het aansluiten van voedingsadapters van apparatuur op het stroomnet. Zo sluit je eenvoudig jouw audio- en videoapparatuur, maar ook computerapparatuur aan op het stroomnet met onze kabels. Wij bieden C7 apparaatsnoeren aan in diverse lengtes, zoals kabels van 30 centimeter, maar ook kabels van 3, 5 en 10 meter. Bekijk ons aanbod hieronder.

lees meer...
Geen resultaten gevonden voor de filter!
1 2 3

Het gebruiken van een C7 kabel

C7 voedingskabels zijn te herkennen aan de 2 polige aansluiting en worden, zoals gesteld, gebruikt voor het aansluiten van apparatuur op het stroomnet. In elk huishouden vind je diverse apparaten die gebruik maken van een C7 kabel. Denk bijvoorbeeld aan televisies, printers, adapters en gameconsoles zoals de Playstation 4, maar ook aan mediaspelers zoals Apple TV’s. De C7 kabels worden ook wel euro of 8-vormige plug genoemd. Dit vanwege de vorm van de connector. We bieden C7 kabels aan in diverse lengtes. Heb je een apparaat dat dicht bij een stopcontact staat? Dan kun je vaak gaan voor een kabel met een lengte tussen 30 centimeter tot 1 meter. Moet de kabel een langere afstand, zoals de huiskamer, overbruggen? Dan kun je ook kiezen voor langere kabels. We bieden de kabels aan vanaf 30 centimeter tot 10 meter. Ook voor kabels van 1,5, 2, 3 en 5 meter kun je bij ons terecht. Meet voordat je een kabel koopt altijd eerst hoeveel afstand een kabel moet overbruggen. Zo kun je een goede keuze maken als je de kabel koopt. Let daarnaast op het type stopcontact dat je gebruikt. Niet overal ter wereld zijn deze namelijk hetzelfde. Ga je bijvoorbeeld op reis buiten Europa, of op reis naar Engeland? Dan zul je zien dat de stopcontacten verschillen. Hiervoor bieden wij diverse kabels met aansluitingen aan. Naast de standaard euro netsnoer hebben wij ook C7 kabels met een Engels en zwitsers netsnoer.

C7 kabel haaks

Staat jouw apparaat in een hoek, tegen de muur of heeft het weinig ruimte? Kies dan voor een haakse C7 kabel. Deze is ideaal voor moeilijk bereikbare plekken. We bieden haakse C7 adapters aan voor het haaks aansluiten van een rechte kabel. Deze kun je bijvoorbeeld gebruiken voor een monitor of TV die dichtbij een muur staat of hangt. Ook bieden we C7 voedingskabels met haakse eurostekkers aan. Heb je minder plaats voor stroom stekkers? Kies dan voor deze variant.

C7 kabel voor Sonos

Ook Sonos audio apparatuur maakt gebruik van C7 stroomkabels. Let wel op: dit is een iets andere variant dan de standaard C7 kabel. Door de korte ingang van Sonos apparaten zijn alleen C7 kabels met een kortere stekker geschikt. Hierdoor passen de normale C7 pluggen niet in jouw Sonos apparaat. Wij hebben naast normale C7 kabels ook kabels speciaal voor Sonos apparatuur in ons assortiment.

C7 kabel kopen bij Kabeldirect.nl!

Kom je er niet uit, weet je niet welke C7 kabel jij nodig hebt of wil je gewoon wat extra advies? Neem dan gerust contact met ons op. Het is ons streven om elke vraag dezelfde dag nog te beantwoorden, zodat je nooit lang hoeft te wachten op een oplossing waarmee je aan de slag kunt. Twijfel dus niet en stel jouw vraag in onze live chat of stuur ons een e-mailbericht.