Welkom

verzendkosten_nederland_belgie

€ 3,95
€ 4,95

truck_logo

Gratis bezorgd vanaf € 50,-

StarTech DVI dual monitor docking station voor USB-C laptops - Inclusief USB-C naar A adapter, HDMI, en VGA adapters

Levertijd 2-3 werkdagen Leverbaar (2-4 werkdagen)

€ 231,23
Incl. BTW, excl. verzendkosten
StarTech

Beschrijving

Details

Dit DVI dual-monitor docking station voor laptops kan eenvoudig op uw met USB-C™ uitgeruste laptop (alleen Windows) worden aangesloten, waardoor u een volledig werkstation maakt dat weergaveflexibiliteit, snel opladen en het gemak van een desktop voor uw werkplek thuis of op kantoor biedt. Het is een cruciale laptopaccessoire voor uw met USB Type-C™ uitgeruste laptop, zoals de Dell™ XPS™ 15, 13 of 12 alsmede de Google Chromebook™.

Docken via USB-C is eenvoudig

USB-C is de volgende generatie universele connectiviteit en de connectors zijn klein, omkeerbaar en gebruiksvriendelijk. De meeste nieuwe laptops hebben een USB-C of Thunderbolt™ 3 USB-C poort, maar andere cruciale connectiviteitspoorten ontbreken meestal.

Dit dock past zich aan uw met USB-C uitgeruste laptop aan en biedt diverse handige connectiviteitspoorten, inclusief dual-DVI video-uitgang, vijf USB 3.0 poorten, gigabit Ethernet en een headset jack.

Met weergaveflexibiliteit kunt u tegelijkertijd meer doen

Vergroot uw productiviteit en voeg ondersteuning voor twee schermen toe aan uw werkstation Met dubbele video kunt u sneller werken omdat u tegelijkertijd meer content kunt bekijken en niet meer meerdere vensters hoeft te verplaatsen of verkleinen of vergroten.

Voor extra weergaveflexibiliteit hebben wij twee DVI-videoadapters meegeleverd, waardoor de frustratie en kosten van aanvullende producten alleen voor de schermen die u al gebruikt, tot het verleden behoren.

Geen stress meer vanwege interfacebeperkingen omdat u nu de meest populaire schermtypes direct uit de doos kunt aansluiten. Met een scala aan video-uitgangsopties is het dock ideaal voor gedeelde of hot desks.

Opladen van apparaten en meer dan genoeg USB 3.0 poorten

Laad uw mobiele apparaten sneller op, met of zonder een op het dock aangesloten host. USB-laden is comfortabel, snel en gemakkelijk via twee altijd ingeschakelde USB snellaadpoorten aan de voorkant van het dock. U kunt uw werkefficiency behouden én laad-en-synchronisatieflexibiliteit toevoegen voor tot twee mobiele apparaten (twee tablets of één tablet en één smartphone).

U kunt nu uw apparaten gemakkelijk snel opladen en verbinding maken met talrijke USB-randapparaten via de geïntegreerde 5-poorts USB 3.0 controller. Het docking station is perfect voor externe USB 3.0 harde schijven en ondersteunt met UASP verbeterde prestaties voor snellere datatransmissie, en dus minder wachttijd en een hogere productiviteit.

Comfortabele en aanpasbare desktop

Met één aansluiting op uw laptop of Ultrabook™ blijven de door u gewenste randapparaten continu aangesloten. Los het probleem van een beperkt aantal poorten en het constant opnieuw moeten aansluiten van apparaten (zoals uw vaste gigabit Ethernet-verbinding) op en maak een georganiseerd en volwaardig werkstation met minder kabelwarboel.

Voor nog grotere hostcompatibiliteit kunt u het docking station ook gebruiken met laptops met de meer traditionele USB 3.0 (USB-A) poort, waardoor het perfect is voor organisaties met vele verschillende laptopmerken en -modellen. Met de meegeleverde kabel en USB-C adapter kunt u het dock aansluiten op bijna elke laptop, ongeacht het host USB-poorttype van de laptop.

Plus, voor een nette en aangepaste werkplek kunt u het docking station horizontaal of verticaal (rechtop) plaatsen, met behulp van de meegeleverde optionele standaard.

De DK30BACDD wordt gedekt door een 3-jarige garantie en gratis levenslange technische ondersteuning van StarTech.com.

Klik hier om de datasheet te bekijken

Specificaties

Artikelnummer KD06490
Merk StarTech