Welkom

verzendkosten_nederland_belgie

€ 3,95
€ 4,95

truck_logo

Gratis bezorgd vanaf € 50,-

StarTech Cat5e Ethernet netwerkkabel met snagless RJ45 connectors - UTP kabel 0,5m zwart

Levertijd 2-3 werkdagen Leverbaar (2-4 werkdagen)

€ 1,31
Incl. BTW, excl. verzendkosten
StarTech

Beschrijving

Details

Deze Cat5e netwerkkabel biedt betrouwbare netwerkverbindingen, en dus gegarandeerd hoge prestaties voor uw veeleisende Ethernet-applicaties.

Vind de lengte en kleur die u nodig hebt

Deze 0,5 m zwarte netwerkkabel is perfect voor serverkasten, netwerkpanelen en voor Ethernet hubs. De kabel is bedoeld voor verbindingen over korte afstand zoals point-to-point binnen één rack of netwerkschakel- en serververbindingen tussen racks.

Om netwerkinstallaties te vereenvoudigen, zijn onze Cat5e-kabels verkrijgbaar in vele verschillende lengtes en kleuren. Dit garandeert dat u de juiste kabelmaat hebt wanneer dat nodig is en biedt u de mogelijkheid kleurcodes te gebruiken voor uw verbindingen voor een meer georganiseerde configuratie.

Snagless RJ45 clips helpen uw netwerkverbindingen beschermen

Voor probleemloze kabeltrajecten is deze duurzame kabel voorzien van snagless connectors die de RJ45 clips tijdens de installatie beschermen, waardoor ze minder gevoelig zijn voor vasthaken of breken.

De kabel is ook voorzien van gegoten contacten voor trekontlasting, waarmee buiging van de RJ45 connectoreindpunten in een scherpe hoek wordt voorkomen. Zo wordt het risico van kabelbeschadiging en daarmee mogelijke aantasting van de netwerkprestatie verminderd.

100% koper voor maximale prestatie

Haal het maximale uit uw kabelinvestering met onze Cat 5e Ethernet-kabels, die allemaal zijn gemaakt van hoogwaardige koperen geleiders. Ze zijn zorgvuldig geproduceerd en getest zodat Near End Crosstalk (NEXT) ruim binnen de acceptabele grenzen blijft.

0,25 mm_ draad voor high-performance netwerkverbindingen

Zorg dat uw veeleisende Ethernet-toepassingen, zoals Power-over-Ethernet en 4K of 1080p video streaming, uitstekend presteren met behulp van kabels met een koperen draad van 0,25 mm_.

50 micron gouden connectors bieden optimaal geleidingsvermogen

U kunt vertrouwen op onze RJ45 connectors voor optimaal geleidingsvermogen, en tegelijkertijd signaalverlies door oxidatie of corrosie elimineren.

De 45PAT50CMBK wordt gedekt door de levenslange garantie van StarTech.com, voor gegarandeerde betrouwbaarheid.

Klik hier om de datasheet te bekijken

Specificaties

Artikelnummer KD02908
Merk StarTech