CATEGORIEËN

S/FTP patchkabels (Cat7)


Geen resultaten gevonden voor de filter!

Een computernetwerk aanleggen met S/FTP Cat7 patchkabels

Wilt u een computernetwerk aanleggen? Bij ons bent u aan het juiste adres. Wij hebben namelijk een divers assortiment aan S/FTP Cat7 netwerkkabels van hoge kwaliteit. Deze patchkabels zijn ideaal om uw printer en computer aan te sluiten op uw netwerk. Bekijk hieronder onze Cat7 netwerkkabels of lees verder voor meer informatie.

Snelheid Cat7 patchkabels

Bent u op zoek naar een netwerkkabel die met een hoge snelheid data kan overdragen? Bekijk dan hieronder onze Cat7 patchkabels. Deze kabels kunnen namelijk een snelheid behalen tot 10.000 Mbit/s en zijn geschikt voor 10-Gigabit netwerken. Tot slot heeft deze patchkabel een bandbreedte vanaf 600 MHz.

S/FTP patchkabels

Wilt u uw netwerkkabel gebruiken in een buis met een Coax- of (kracht)stroomkabel? Dan is het van belang dat uw patchkabel goed afgeschermd is tegen interferentie (overspringen van data). Op deze pagina vindt u S/FTP Cat7 netwerkkabels. Deze kabels zijn afgeschermd met een vlechtwerk en de aderparen in de kabel zijn afgeschermd met folie. Deze patchkabels zijn goed afgeschermd tegen elektromagnetische storingen. Hieronder kunt u ons assortiment bekijken.

Heeft u nog vragen?

Tijdens onze openingstijden kunt u ons telefonisch of per mail bereiken op +31 (0)85 - 273 73 03 of op [email protected].