CATEGORIEËN

VALUE UTP patchkabels (Cat5e)


Geen resultaten gevonden voor de filter!
1 2

Cat5e netwerkkabels van VALUE bestelt u bij Kabeldirect!

computernetwerk aanleggen? Bij het aansluiten van een computer, printer of andere apparatuur op uw netwerk maakt u gebruik van netwerkkabels. Deze kabels worden ook wel patchkabels genoemd. Op deze pagina vindt u ons assortiment aan Cat5e patchkabels van VALUE.

Ons assortiment

Bij ons bent u aan het juiste adres om een Cat5e netwerkkabel te kopen. Onze patchkabels zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en kleuren. De Cat5e kabels van VALUE hebben een bandbreedte van 100 MHz. Daarnaast kan deze kabel een snelheid behalen tot 1000 Mbit/s. Wilt u een haakse aansluiting maken? Wij hebben, naast standaard connectoren, ook kabels met haakse connectoren in ons assortiment. Hierdoor is de kans dat een kabel breekt veel kleiner. Tevens is het handiger bij het wegwerken van de kabels; een haakse connector is gemakkelijker weg te werken.

UTP netwerkkabels

Netwerkkabels zijn op verschillende manieren opgebouwd. Het verschil in deze kabels is gebaseerd op de afscherming. Hoe beter de kabel is afgeschermd, hoe minder kans er is op interferentie. Dit is het overspringen van data. UTP staat voor Unshielded Twisted Pair en dat wil zeggen dat de kabel niet afgeschermd is. Wilt u de netwerkkabel gebruiken in een omgeving met weinig externe stroomfactoren? Hiervoor zijn de UTP patchkabels van VALUE uitermate geschikt. Bekijk hieronder ons assortiment aan VALUE UTP patchkabels.

Heeft u nog vragen?

Wij helpen u graag! Tijdens onze openingstijden kunt u ons telefonisch of per mail bereiken op +31 (0)85 - 273 73 03 of op [email protected].