CATEGORIEËN

OS2 glasvezel patchkabels 9/125


Geen resultaten gevonden voor de filter!
1 2

OS2 glasvezelkabels kopen

Bent u op zoek naar kabels waarmee u een razendsnel netwerk kunt aanleggen voor uw internet, televisie en telefonie? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben namelijk een divers assortiment aan OS2 glasvezelkabels. Deze patchkabels zijn geschikt voor dataoverdracht voor grotere afstanden tot circa 40 kilometer. Bekijk hieronder ons assortiment of lees verder voor meer informatie.

Wat is een OS2 glasvezelkabel?
OS2 glasvezel wordt ook wel Single-mode vezel/fiber genoemd. Tot 40 kilometer kunnen er digitale signalen verzonden worden met een snelheid van 1000 Gbit/s. De signaaloverdracht vindt plaats bij een golflengte van 1310 en/of 1550 nanometer. Op deze pagina vindt u ons aanbod aan OS2 glasvezelkabels. Bent u op zoek naar een glasvezelkabel waarmee u op een relatief kleine afstand een netwerk kan aanleggen? Bekijk dan de OM1, OM2, OM3 of OM4 netwerkkabels. Lees deze blog voor meer informatie over de verschillende soorten glasvezelkabels.

Diverse patchkabels
Wij verkopen diverse patchkabels. Zo hebben wij een assortiment aan glasvezelkabels van diverse afmetingen en met verschillende connectoren. Bij de aanschaf van een Single-mode fiber kabel is het van belang om te letten op de soort aansluiting van uw apparatuur. Wij verkopen glasvezelkabels met de volgende plugs: Subscriber Connector (SC), Straight Tip Connector (ST) en Lampert-Connector (LC).

Bekijk hieronder ons assortiment aan OS2 glasvezelkabels. Heeft u nog vragen? Tijdens onze openingstijden kunt u ons telefonisch of per mail bereiken op +31 (0)85 - 273 73 03 of op [email protected].