CATEGORIEËN

USB Hubs & Schakelaars


Geen resultaten gevonden voor de filter!

USB hubs en schakelaars

Ervaart u dat u te weinig USB poorten op uw laptop of computer heeft? Of wilt u graag één apparaat aansluiten op meerdere computers of laptops? Dan is een USB hub of schakelaar de ideale oplossing voor u. Hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres. Bekijk hieronder ons diverse assortiment aan USB hubs en schakelaars of lees verder voor meer informatie.

USB hubs

Op uw computer of laptop zitten maar een beperkt aantal USB aansluitingen. Wilt u meer apparaten aansluiten met een USB kabel? Dan is een USB hub de ideale oplossing. Hiermee kunt u namelijk extra USB aansluitingen creëren. Let bij de aanschaf van een hub op de hoeveelheid poorten. Dit zegt namelijk ook hoeveel USB kabels u aan kunt sluiten op de hub.

USB schakelaars

Wilt u met twee computers gebruik maken van één extern apparaat? Dan is een USB schakelaar de perfecte oplossing. Erg handig als u bijvoorbeeld een printer wilt aansluiten op twee computers.

Versies van USB

Er bestaan diverse USB versies. Dit heeft te maken met de snelheid van de dataoverdracht. Hierbij geldt: hoe nieuwer/hoger de versie, hoe sneller de dataoverdracht. Let hier dus ook op bij de aanschaf van een USB hub of schakelaar. Bekijk hier ons assortiment aan USB hubs en schakelaars.

Heeft u nog vragen?

Wij helpen u graag! Tijdens onze openingstijden kunt u ons telefonisch of per mail bereiken op +31 (0)85 - 273 73 03 of op [email protected].