CATEGORIEËN

DisplayPort - HDMI kabels


Geen resultaten gevonden voor de filter!
1 2

Displayport naar HDMI kabels bestelt u natuurlijk bij Kabeldirect

Heeft uw computer of laptop een Displayport aansluiten en wilt u deze graag aansluiten op uw monitor? Dan is een Displayport naar HDMI kabel of adapter de ideale keuze voor u. Hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres. Bekijk hieronder ons assortiment of lees verder voor meer informatie.

Eigenschappen van DisplayPort naar HDMI

Na het aansluiten van uw pc op uw beeldscherm met een Displayport naar HDMI kabel kunt u genieten van video- en audiosignalen. Het voordeel van Displayport is dat het zeer eenvoudig is om hiermee meerdere monitoren aan te sluiten op uw computer. Bent u een echte gamer? Dan kunt u het beste gebruik maken van een Displayport verbinding. De technieken FreeSync en G-sync worden door Displayport ondersteunt. Hierdoor wordt haperend beeld voorkomen en de videokaart en monitor kunnen daardoor goed samenwerken.

Displayport naar HDMI adapters

Naast kabels verkopen wij ook Displayport naar HDMI adapters. Hiermee kunt u zeer eenvoudig een HDMI aansluiting omzetten in een Displayport aansluiting. Vervolgens kunt u hierop een Displayport kabel aansluiten. Bekijk hieronder ons assortiment aan Displayport naar HDMI kabels en adapters.

Heeft u nog twijfels?

Tijdens onze openingstijden kunt u ons telefonisch of per mail bereiken op +31 (0)85 - 273 73 03 of op [email protected].