CATEGORIEËN

DVI - VGA kabels


Geen resultaten gevonden voor de filter!
1

DVI naar VGA kabels bestelt u bij Kabeldirect

Heeft u apparatuur met een VGA aansluiting en heeft u een beeldscherm met een DVI aansluiting? En wilt u uw apparatuur toch verbinden met uw beeldscherm of monitor? Dan kunt u het beste kiezen voor een DVI naar VGA kabel. Wij hebben een divers en ruim assortiment aan DVI naar VGA kabels. Bekijk ze hier of lees verder voor meer informatie.

DVI naar VGA verloopkabels

Om een DVI naar VGA aansluiting te maken, kunt u gewoon de VGA connector insteken in de VGA poort en de DVI connector in de DVI poort. Let bij het kopen van een DVI naar VGA kabel goed op de soort connectoren. Er zijn namelijk verschillende varianten verkrijgbaar. U kunt in de productomschrijving zien welke soort connectoren de kabel bevat. Tot slot werkt de kabel alleen met analoge signalen. Dit komt doordat VGA alleen analoge signalen ondersteunt.

DVI naar VGA adapters

Naast kabels, verkopen wij ook DVI naar VGA adapters. Hiermee is het mogelijk om een VGA aansluiting om te zetten naar een DVI aansluiting. Vervolgens kunt u hierop een DVI kabel aansluiten. Let bij de aanschaf ook goed op de soort connector.

Hulp of advies nodig?

Bekijk hieronder ons assortiment aan DVI naar VGA kabels en adapters. Heeft u nog vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Tijdens onze openingstijden kunt u ons telefonisch of per mail bereiken op +31 (0)85 - 273 73 03 of op [email protected].