CATEGORIEËN

DVI aansluitkabels

Geen resultaten gevonden voor de filter!
1 2

Uw beeldscherm aansluiten op uw apparatuur met DVI aansluitkabels

Bent u op zoek naar een kabel waarmee u uw beeldscherm of monitor kunt aansluiten op apparatuur zoals een pc, DVD-speler of laptop? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een divers assortiment aan DVI kabels. Bekijk de DVI aansluitkabels hier of lees verder voor meer informatie.

DVI aansluitkabels

Heeft uw monitor of apparatuur een DVI aansluiting? Door middel van het gebruik van DVI aansluitkabels kunt u digitale signalen overdragen van uw monitor/beeldscherm naar uw pc, laptop of DVD-speler. Het is zeer eenvoudig om uw apparatuur aan te sluiten op uw beeldscherm. Zo verbindt u de ene connector met uw monitor of beeldscherm en sluit u de andere connector aan op uw apparaat. Daarna kunt u op uw beeldscherm genieten van videosignalen.

DVI connectoren

Bij de aanschaf van een DVI kabel is het van belang om op het volgende te letten. Er zijn namelijk verschillende varianten in DVI connectoren:

  • DVI-I Single link
  • DVI-I Dual link
  • DVI-D Single link
  • DVI-D Dual link
  • DVI-A Analoog VGA

Let dus goed op wat voor soort DVI aansluiting uw monitor en apparatuur heeft. Bovendien zijn onze DVI aansluitkabels verkrijgbaar in verschillende lengtes.

Nog vragen of advies nodig over DVI?

Hieronder kunt u ons assortiment aan DVI aansluitkabels bekijken. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag!