CATEGORIEËN

ROLINE UTP patchkabels (Cat6)

Geen resultaten gevonden voor de filter!
1 2 3 4

UTP Cat6 netwerkkabels van hoge kwaliteit

Bent u op zoek naar netwerkkabels van hoge kwaliteit om een computernetwerk aan te leggen? Wij hebben een divers assortiment aan UTP Cat6 patchkabels van ROLINE. Ideaal voor het aansluiten van uw computer of printer op uw netwerk. Bekijk hieronder ons assortiment aan netwerkkabels.

Hoe snel is een Cat6 patchkabel?

Met een snelheid tot 1000 Mbit/s kunt u data verzenden met een Cat6 netwerkkabel. Daarnaast heeft deze patchkabel een bandbreedte van 250 MHz. Er kan dus veel meer data tegelijkertijd verzonden worden met een Cat6 kabel in vergelijking met een Cat5e netwerkkabel.

UTP patchkabels

Wilt u een netwerkkabel gebruiken in een buis met weinig externe stroomfactoren? Dan zijn de UTP Cat6 netwerkkabels op deze pagina perfect. UTP staat voor Unshielded Twisted Pair. Dit wil zeggen dat de kabel niet is afgeschermd. Wilt u een Cat6 netwerkkabel gebruiken in een buis met een COAX of (kracht)stroomkabel? Dan kunt u het beste kiezen voor een S/FTP Cat6 netwerkkabel. Met deze kabel wordt de kans op interferentie (overspringen van data) kleiner. Bekijk hieronder ons assortiment aan UTP Cat6 patchkabels. Onze netwerkkabels zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en afmetingen.

Extra informatie

Wilt u meer informatie over het aanleggen van een netwerk? Lees dan onze blog. Heeft u nog vragen of twijfels bij de aanschaf van een netwerkkabel? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag!