CATEGORIEËN

ROLINE UTP patchkabels (Cat5e)

Geen resultaten gevonden voor de filter!
1 2

Cat5e UTP patchkabels van ROLINE

Wilt u een computernetwerk aanleggen en gebruik maken van netwerkkabels met hoge kwaliteit? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben namelijk een divers assortiment aan Cat5e patchkabels van ROLINE. Hiermee kunt u eenvoudig uw computer, printer of andere apparatuur aansluiten op uw netwerk. Bekijk onze netwerkkabels hieronder of lees verder voor meer informatie.

Cat5e UTP netwerkkabels

Er zijn verschillende soorten netwerkkabels. Op deze pagina vindt u de Cat5e UTP patchkabels. Deze kabels halen een snelheid van 1000 Mbit/s en een bandbreedte van 100 MHz. Wilt u gebruik maken van de netwerkkabel in een omgeving met weinig magnetische velden? Dan is deze UTP netwerkkabel van ROLINE uitermate geschikt. UTP staat voor Unshielded Twisted Pair. Dit wil zeggen dat de kabel niet is afgeschermd. Wilt u een netwerkkabel gebruiken waar de kans op interferentie (overspringen van data) kleiner is? Dan kunt u het beste een FTP netwerkkabel gebruiken.

Verschillende varianten

Onze patchkabels zijn verkrijgbaar in verschillende varianten. Zo bieden wij kabels aan in verschillende kleuren en afmetingen. Tot slot hebben wij ook oprolbare kabels. Deze zijn ideaal voor onderweg of als u uw laptop snel wilt aansluiten. Bekijk hieronder ons assortiment aan Cat5e UTP netwerkkabels van ROLINE.

Komt u er niet uit?

Heeft u nog vragen of twijfels bij de aanschaf van een netwerkkabel? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Dit kunt u telefonisch of per mail doen tijdens onze openingstijden op +31 (0)85-2737303 of op [email protected]. Wij helpen u graag!