CATEGORIEËN

VGA verlengkabels

Is uw VGA aansluitkabel te kort?

Heeft u uw computer aangesloten op uw monitor, beamer of televisie met een VGA aansluitkabel? En wilt u één van die apparaten verplaatsen? Of is uw aansluitkabel simpelweg te kort? Dan hebben wij voor u de oplossing: VGA verlengkabels! Hiermee kunt u zeer eenvoudig uw VGA kabel verlengen.

VGA verlengkabels

Met onze VGA (Video Graphic Array) kabels kunt u analoge videosignalen overdragen vanaf uw computer naar uw beeldscherm, TV of beamer. Deze verlengkabels kunt u zeer eenvoudig aansluiten op uw huidige kabel. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes. Op deze wijze is uw aansluitkabel nooit meer te kort.

Waar moet ik op letten bij de aankoop van een VGA verlengkabel?

De connectoren van een VGA kabel kunnen verschillen. Dit heeft te maken met het aantal pinnen in de connector. Let er dus goed op of deze connectoren overeenkomen met uw huidige VGA aansluitingen. Bovendien verzorgen VGA kabels enkel de overdracht van videosignalen. Wilt u ook audiosignalen verzenden? Hiervoor dient u een aparte audiokabel aan te schaffen.

Vragen of advies nodig over VGA verlengkabel?

Bekijk hier ons assortiment aan VGA verlengkabels. Heeft u nog vragen bij de aanschaf van een kabel? Of staat de kabel die u zoekt hieronder niet bij? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag!