CATEGORIEËN

VGA aansluitkabels

Geen resultaten gevonden voor de filter!
1 2 3

Een monitor met VGA aansluiten op uw computer

Wilt u uw computer aansluiten op uw monitor? En heeft uw apparatuur VGA aansluitingen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben namelijk een ruim en divers assortiment aan VGA aansluitkabels. Hiermee kunt u zeer eenvoudig uw monitor, beamer of televisie aansluiten op uw PC. Bekijk ons assortiment hier of lees verder voor meer informatie.

VGA aansluitkabels

VGA (Video Graphics Array) aansluitingen zijn voornamelijk te vinden op oudere computers en monitoren. Een VGA kabel verzorgt analoge videosignalen tussen twee apparaten. Wilt u ook audiosignalen overdragen? Hiervoor dient u een aparte audio jack kabel aan te schaffen.

Divers assortiment

Wij hebben een divers aan VGA kabels. Zo zijn onze kabels verkrijgbaar in verschillende lengtes. Daarnaast bevatten ze diverse connectoren. Let hier goed op indien u een VGA kabel koopt. Ten eerste verkopen wij kabels met standaard en haakse connectoren. Een haakse connector is ideaal als u uw beeldschermen dichtbij een muur plaatst. Daarnaast zit er ook een verschil in het aantal pinnen van de connector. Let goed op hoeveel pinnen uw VGA aansluitingen hebben.

Nog vragen over het aansluiten van VGA kabel?

Hieronder kunt u ons assortiment aan VGA kabels bekijken. Heeft u twijfels over de aanschaf van een VGA aansluitkabel? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag!