CATEGORIEËN

Micro USB kabels

Op zoek naar een geschikte Micro USB kabel voor je smartphone of andere apparatuur? Kabeldirect.nl heeft een uitgebreid assortiment usb kabels met verschillende toepassingen. Kies uit verschillende lengtes en vind je ideale kabel. Bestel op werkdagen voor 22:00 en ontvang je kabel morgen al in huis!

lees meer...

Geen resultaten gevonden voor de filter!
1 2 3 4 5

Wat is een micro USB kabel?

Een micro USB kabel is een kabel die voornamelijk gebruikt wordt om smartphones van Android op te laden. In 2010 werd bepaald door alle fabrikanten en de Europese Commissie om dezelfde aansluiting te hanteren. Dit is de micro USB geworden. Daarnaast heeft de kabel nog een belangrijke functionaliteit, namelijk het verbinden van je smartphone aan een computer of laptop. Hiermee kunnen bestanden worden overgezet van het toestel op de computer en is het erg eenvoudig om ruimte op je smartphone te creëren. Tot slot kunnen er diverse updates voor je smartphone worden uitgevoerd via een computer of laptop.

Kabeldirect.nl heeft een uitgebreid assortiment en kan je helpen aan de juiste micro USB kabel.

Welke micro USB kabel heb ik nodig?

Wanneer je op zoek bent naar een micro USB kabel om data van jouw computer naar jouw telefoon over te zetten en andersom, raden wij jo aan om te achterhalen welke USB versie jo nodig hebt. De snelheid waarmee bestanden worden overgezet verschilt namelijk per versie. De verschillende versies met bijbehorende snelheden zijn als volgt.

  • USB 2.0 kabels: tot 480 Megabit/s
  • USB 3.0 kabels: tot 5 Gigabit/s
  • USB 3.1 kabels: tot 10 Gigabit/s

Verschillende micro USB kabels

Naast de keuze voor het type USB dat je nodig hebt, kun je kiezen uit diverse uitvoeringen micro USB kabels. Allereerst heb je een ruime keuze in kleur en afmetingen. Verder behoren ook gekrulde kabels tot de mogelijkheden. Dit zijn kabels die ideaal zijn voor gebruik in bijvoorbeeld jouw auto. Gekrulde kabels rollen namelijk automatisch op. Tot slot kun je kiezen voor fast charging kabels, dit zijn kabels waarmee jouw telefoon extra snel wordt opgeladen.

Een micro USB kabel kopen bij Kabeldirect.nl!

Bekijk hieronder ons assortiment aan micro USB kabels. Bestel je vandaag vóór 22:00? Dan ontvang jij jouw product morgen al in huis! Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Het is ons streven om elke vraag dezelfde dag nog te beantwoorden, zodat je nooit lang hoeft te wachten op dé oplossing waarmee je aan de slag kunt. Twijfel dus niet en stel jouw vraag in onze live chat of stuur ons een e-mailbericht.