CATEGORIEËN

DVI omvormers & schakelaars

Geen resultaten gevonden voor de filter!
1

DVI schakelaars en omvormers

Wilt u eenvoudig en snel schakelen tussen verschillende monitoren met een DVI aansluiting? Of wilt u graag één of meerdere beeldschermen met een HDMI, DisplayPort of VGA aansluiting verbinden met uw computer? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben namelijk een divers assortiment aan DVI omvormers en schakelaars.

DVI schakelaars

Door gebruik te maken van een DVI schakelaar kunt u zeer eenvoudig en snel schakelen tussen meerdere beeldschermen met een DVI aansluiting. Op deze schakelaar kunt u uw monitoren makkelijk aansluiten met DVI kabels. Vervolgens kunt u snel switchen tussen deze beeldschermen. Let bij de aanschaf wel goed op hoeveel poorten de schakelaar bevat. Dit geeft aan hoeveel monitoren u hierop kunt aansluiten.

DVI omvormers

Heeft u één of meerdere monitoren met een HDMI, DisplayPort of VGA aansluiting en wilt u deze aansluiten op uw computer met DVI poort? Dan kunt u het beste gebruik maken van een DVI omvormer. Met een HDMI, VGA of DisplayPort kabel kunt u uw beeldscherm(en) aansluiten op de omvormer. Vervolgens kunt u de omvormer verbinden met uw computer met een DVI kabel.

Let goed op: de soort aansluitingen zijn verschillend per omvormer. In de productomschrijving staat beschreven welke kabels u kunt aansluiten op de omvormer. Zorg ervoor dat de aansluitingen van uw monitor(en) en pc overeenkomen met de soort poorten op de omvormer.

Nog vragen of advies nodig?

Bekijk hieronder ons assortiment aan DVI schakelaars en omvormers. Voor professioneel advies kunt u tijdens onze openingstijden contact met ons opnemen.