CATEGORIEËN

DVI - HDMI kabels

Geen resultaten gevonden voor de filter!
1

DVI naar HDMI kabels en adapter nodig?

Om uw beeldscherm of monitor aan te sluiten op uw computer of laptop, kunt u gebruik maken van een DVI kabel. Maar wat nu als uw pc enkel een DVI aansluiting heeft en uw beeldscherm alleen een HDMI aansluiting? Dan is een DVI naar HDMI kabel de ideale oplossing! Bij ons bent u hiervoor aan het juiste adres. Wij hebben namelijk een divers assortiment aan DVI naar HDMI kabels en adapters. Bekijk ze hier of lees verder voor meer informatie.

DVI naar HDMI kabels

Het is zeer eenvoudig om een verbinding te maken tussen uw pc met DVI aansluiting en uw beeldscherm met HDMI aansluiting. Het enige dat u hoeft te doen, is de HDMI connector aansluiten op uw monitor en de DVI connector in uw computer. Vervolgens kunt u op uw beeldscherm genieten van uw videobeelden.

DVI naar HDMI adapters

Wilt u liever gebruik maken van een DVI naar HDMI adapter in plaats van een kabel? Ook hiervoor bent u bij ons aan het juiste adres. Deze adapter kunt u insteken in uw DVI poort en vervolgens kunt u uw HDMI kabel aansluiten op deze adapter. Zo heeft u heel eenvoudig een nieuwe HDMI aansluiting maken.

Kan ik ook audio overdragen?

Let op DVI ondersteunt alleen videosignalen, dus geen audiosignalen. Wilt u ook audio overdragen? Dan dient u hiervoor een aparte kabel te gebruiken. Bekijk hier ons assortiment aan DVI naar HDMI kabels en adapters.