Welkom

verzendkosten_nederland_belgie

€ 3,95
€ 4,95

truck_logo

Gratis bezorgd vanaf € 50,-

Bestelling afhalen

Het is uiteraard ook mogelijk om uw online bestelling af te halen bij onze afhaalbalie. Kabeldirect is gevestigd op Haefland 5-A in Brunssum.

U kunt via onze website bestellen, betalen en vervolgens aangeven dat u de bestelling af wilt halen. U kunt uw bestelling komen afhalen nadat wij u een bevestigingsmail hebben gestuurd waarin we bevestigen dat uw bestelling klaar ligt.

Indien u in de buurt woont van Brunssum, Heerlen, Nuth, Kerkrade, Onderbanken, Sittard, Geleen of ergens anders in Parkstad of Zuid Limburg is het ideaal om uw bestelling af te halen in Brunssum. Plaats de bestelling via onze website en kies tijdens het bestellen voor 'Afhalen in Brunssum'.

Klik hier voor het adres en contactinformatie

Magazijn
Ons magazijn is van maandag t/m vrijdag geopend van 09:00 tot 21:00 uur. U kunt tussen deze tijden de bestelling, die u via de webshop geplaatst heeft, afhalen. Zo kunt u zelfs uw bestellingen ophalen in de avonduren. Het is niet mogelijk om van maandag t/m vrijdag bestellingen te plaatsen bij ons magazijn. Hiervoor kunt u terecht op onze webshop en bij vragen kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

Zaterdag
Op zaterdagen zijn wij gesloten.