Welkom

verzendkosten_nederland_belgie

€ 3,95
€ 3,95

truck_logo

Gratis bezorgd vanaf € 50,-

Bestelling afhalen

Het is uiteraard ook mogelijk om uw bestelling af te halen bij onze afhaalbalie. Kabeldirect is gevestigd op Haefland 5-A in Brunssum.
De afhaalbalie is geopend van maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.00 en op zaterdag van 10.00 - 14.00.

U kunt vooraf betalen via de site of aan onze servicebalie. U kunt zowel contant als per PIN betalen. Neem als u contant wilt betalen alstublieft het factuurbedrag gepast mee i.v.m. beperkte aanwezigheid van wisselgeld. U kunt uw bestelling komen afhalen nadat wij u een bevestigingsmail hebben gestuurd waarin we bevestigen dat uw bestelling klaar ligt.

Indien u in de buurt woont van Brunssum, Heerlen, Nuth, Kerkrade, Onderbanken, Sittard, Geleen of ergens anders in Parkstad of Zuid Limburg is het ideaal om uw bestelling af te halen in Brunssum. Plaats de bestelling via onze website en kies tijdens het bestellen voor 'Afhalen in Brunssum'.

Klik hier voor het adres en contactinformatie

AANGEPASTE OPENIGNSTIJDEN AFHAALBALIE EN SERVICEBALIE
Vanaf 1 december maken wij onderscheid tussen onze afhaalbalie en servicebalie. Op deze manier kunnen wij u nóg beter van dienst zijn.

Afhaalbalie
Onze afhaalbalie is vanaf 1 december op werkdagen geopend van 09:00 tot 21:00 uur. U kunt tussen deze tijden de bestelling, die u via de webshop geplaatst heeft, afhalen. Zo kunt u zelfs uw bestellingen ophalen in de avonduren. Het is niet mogelijk om van maandag t/m vrijdag bestellingen te plaatsen aan de afhaalbalie. Hiervoor kunt u terecht op onze webshop en bij vragen kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

Servicebalie
Onze servicebalie is vanaf 1 december op zaterdag geopend van 10:00 tot 16:00 uur. Op zaterdag staan wij graag voor u klaar om u te helpen de juiste producten te kiezen voor uw aansluit-vraagstuk.

Openingstijden vanaf 1 december 2018