CATEGORIEËN

0.50mm² Audio - Luidsprekerkabel

Koop uw 0,50mm² luidsprekerkabel bij Kabeldirect!

Eenvoudig uw speakers, boxen of luidsprekers aansluiten met een versterker of radio? Bestel op deze pagina uw luidsprekerkabels! Voor een mooie geluidsoverdracht is het van belang om een goede luidsprekerkabel aan te schaffen. Een luidsprekerkabel staat ook bekend als speakerkabels of boxenkabels. Wij hebben een divers assortiment aan speakerkabels. U kunt bij ons uw boxenkabels per meter of per rol (van verscheidene afmetingen) bestellen.

Luidsprekerkabel van koper

Kwalitatief goede speakerkabels bestaan uit 100% koper. Onze speakerkabels bevatten een geleider van OFC koper en dit zorgt voor een kristalheldere overdracht van geluidssignalen. Men herkent een luidsprekerkabel aan de twee verschillende polen in de kabel. Deze polen kunt u herkennen aan de rode en een zwarte kleur. Aan deze kleuren kunt u zien of het een plus- of min-pool is. In sommige gevallen wordt er onderscheid gemaakt met een kleine markering van een + en -.

Aderdikte

Bij het kopen van een luidsprekerkabel is het van belang om te weten welke aderdikte van de speakerkabel u nodig heeft. Het is namelijk zo dat: hoe dikker de kabel, hoe lager de weerstand van de kabel is. Dunnere kabels kunnen echter wel uitermate geschikt zijn om een apparaat aan te sluiten met een versterker. Op deze pagina vindt u de luidsprekerkabels met een kerndikte van 2x 0,50mm².