Welkom

verzendkosten_nederland_belgie

€ 3,95
€ 4,95

truck_logo

Gratis bezorgd vanaf € 50,-

ATEN VM3909H 9 x 9 HDMI HDBaseT Lite Matrix Switch

Levertijd 2-3 werkdagen Leverbaar (2-4 werkdagen)

€ 5.649,95
Incl. BTW, excl. verzendkosten
Aten

Beschrijving

Details

Met de snelle ontwikkeling van HDBaseT technologie heeft ATEN de nieuwe VM3909H HDMI HDBaseT-Lite Matrix Switch ontwikkeld. Deze breidt ongecomprimeerde 4K / Full HD digitale video, audio, infrarood en stroom uit via HDBaseT technologie tot wel 40-70 meter met één enkele Cat 6a kabel.

Wanneer de VM3909H wordt gecombineerd met VE805R ontvangers, ondersteunt het de ATEN Seamless Switch™ technologie en Video Wall functionaliteit. Deze exclusieve Seamless Switch™ technologie maakt gebruik van een FPGA grafische processor om continuïteit te verzekeren bij het streamen van video, real-time controle en stabiele signaaltransmissies vanuit alle bronnen. De Video Wall functionaliteit stelt u in staat tot maximaal 18 Video Wall profielen aan te maken voor beeldscherm lay-outs door een interface die eenvoudig te bedienen is. De "Power over HDBaseT" (POH) functie biedt een ingenieuze manier om uw VE802R ontvangers van stroom te voorzien door middel van een Cat 5e kabel, zonder een additionele krachtbron.

De VM3909H biedt flexibiliteit met betrouwbare signaal distributie via drukknoppen in het voorpaneel, infrarood, RS-232 en Ethernet (Telnet / Web HUI) verbindingen. Het is ontworpen als een functioneel en geïntegreerd controle systeem gemaakt voor zowel persoonlijke als commerciële doeleinden.

- Ondersteunt 9 HMDI invoeren en gespiegelde 9 HDMI en HDBaseT uitgangen
- De gespiegelde HDMI uitgangen kunnen worden gebruikt om de corresponderende HDBaseT uitgang te kunnen verifiëren, of als een additioneel beeldscherm*
- HDBaseT verbinding - verbind HDMI schermen over lange afstanden via één enkele Cat 5e/6/6a kabel
- "Power over HDBaseT" (POH) - biedt stroom over een lange afstand van de switch naar een ontvanger via één enkele Cat 5e/6/6a kabel** / ***
- Video Wall - stelt u in staat eigen Video Wall lay-outs te maken via een intuïtieve web-gebaseerde GUI**
- EDID Expert™ - selecteert automatisch de optimale EDID instellingen voor een probleemloze opstart, hoge kwaliteit beelden en het gebruik van de beste video resoluties op verscheidene schermen
- Bi-directionele infrarood kanaal poorten die de volledige infrarood signaalfrequentie ondersteuning van 30 Khz tot 60 Khz.
- Mogelijkheid tot bijwerken van de firmware.
- Kan worden bevestigd in een server rack (VM3909H: 2U ontwerp)

Notities:
* De HMDI uitgangen ondersteunen de Video Wall en Seamless Switch™ functioniteiten niet.
** De Seamless Switch™, Video Wall en POH functionaliteiten zijn alleen mogelijk wanneer een compatibele ontvanger wordt gebruikt.
*** De VM3404H biedt tot 15.4W @ 48 VDC aan stroom per pport en 35W in totaal; zorg er altijd voor dat de stroomvraag van alle verbonden apparaten deze limiet niet overschrijdt.

In de doos:
1x VM3909H HDMI HDBaseT-Lite Matrix Switch
1x Stroomkabel
1x Uitrusting ter bevestiging van het product
1x Gebruiksaanwijzing

Specificaties

Artikelnummer 14016801
Kleur Zwart
Merk Aten

U heeft wellicht ook interesse in de volgende product(en):

Safety Glass screenprotector voor iPhone 5/5S/SE

Safety Glass screenprotector voor iPhone 5/5S/SE

Levertijd 2-3 werkdagen Leverbaar (2-4 werkdagen)

€ 15,95
Camlink Lensdop met knijpsysteem 72mm

Camlink Lensdop met knijpsysteem 72mm

Levertijd 2-3 werkdagen Leverbaar (2-4 werkdagen)

€ 6,15
StarTech VGA-Over-IP Extender - 1920 x 1200

StarTech VGA-Over-IP Extender - 1920 x 1200

Levertijd 2-3 werkdagen Leverbaar (2-4 werkdagen)

€ 374,94