Welkom

verzendkosten_nederland_belgie

€ 3,95
€ 4,95

truck_logo

Gratis bezorgd vanaf € 50,-

ATEN KE6940T - USB DVI-I Duale beeldscherm KVM over IP Zender

Levertijd 2-3 werkdagen Leverbaar (2-4 werkdagen)

€ 1.124,95
Incl. BTW, excl. verzendkosten
Aten

Beschrijving

Details

Aten is zeer bekend om het leveren van innovatieve technologiën op het gebied van verbindingen en oplossingen m.b.t. toegang beheer. Zodoende introduceert zij de nieuwe Alutsen™ KE6940 DVI KVM over IP verlenger, die een unieke mengeling van mogelijkheden en nieuwe technologiën samenbrengt en de ultieme oplossing biedt voor het verlengen van computers naar consoles binnen en buiten uw IT infrastructuur.

De KE6940 serie is een IP gebaseerde DVI KVM verlenger die de mogelijkheid biedt een computersysteem te benaderen vanaf een USB console op afstand (USB toetsenbord, USB muis, DVI monitor) vanuit het hele intranet. De KE6940 duale beeldscherm verlenger ondersteunt twee DVI beeldschermen aan elke kant, waardoor de video uitvoer op 2 beeldschermen kan worden weergegeven.

De DVI KVM over IP verlenger bestaat uit een zender die naar de computer verbindt en een ontvanger die console toegang biedt tot de separate locatie. De computer wordt op afstand via de console benaderd middels een standard TCP/IP netwerk (Cat 5e) en ondersteunt point-to-point, point-to-multipoint en multipoint-to-multipoint beheer. Dit werkt perfect in iedere situatie waarin de console op een makkelijke plek moet worden geplaatst, maar de computer op een beschermde locatie, vrij van toetsenborden, muizen en beeldschermen. Als een Matrix Extender kan het op verschillende manieren enkele/meerdere computer-naar-console, één-op-één (Verleng modus), één-naar-meerdere (Splitter modus) en meerdere-naar-meerdere (Matrix modus) ondersteunen.

De Matrix Manager® software biedt geavanceerde functies voor gebruikersnaam/wachtwoord verificatie, automatische detectie van alle KE6940 apparaten op hetzelfde subnet en kan verbindingen definiëren waartussen geschakeld kan worden of kunnen worden gedeeld. Nieuwe beveiligingsfuncties bieden extra bescherming (AES-128 bits encryptie) voor beveiligde data transmissies, terwijl RADIUS, LDAP, AD of gebruikersidentificatie op afstand extra lagen beveiliging toevoegen.
Met een OSD, RS-232 ondersteuning en Auto MDIX, is de KE6940 de meest kost efficiënte oplossing voor volledige digitale verlenging vanuit welke plek dan ook op het intranet.

In de doos:

-1 x KE6940R DVI KVM Over IP Verlenger (Zender)
-1 x Stroomadapter
-1 x KVM kabel (DVI-D, USB, Audio; 1.8m)
-1 x DVI-D kabel (1.8m)
-1 x Uitrusting ter bevestiging
-1 x Gebruikshandleiding

Specificaties

Artikelnummer KD00997
Kleur Zwart
Merk Aten