Welkom

verzendkosten_nederland_belgie

€ 3,95
€ 4,95

truck_logo

Gratis bezorgd vanaf € 50,-

Affiliate programma

Kabeldirect is een snelgroeiende webwinkel met een groot assortiment op het gebied van kabels en aansluit-accessoires voor consumenten en MKB. Wij hanteren een breed assortiment dat dagelijks wordt uitgebreid. Zeer veel producten zijn bij ons voorradig, waardoor deze binnen 1 werkdag geleverd kunnen worden. Daarnaast zijn we scherp in de prijzen en betaalt u nooit teveel verzendkosten.

Kabeldirect voldoet aan alle eisen van de officiële certificering van Webwinkel Keurmerk, waardoor u altijd veilig en vertrouwd kunt winkelen. Wij bieden uitstekende service, geprezen door alle positieve reacties bij de onafhankelijke review site eKomi.

We bieden u de mogelijkheid om ons te helpen onze producten onder de aandacht te brengen van een nog grotere groep. Daar verdient u bovendien zelf commissie mee.

Heeft u een website of weblog dan kunt u delen in het succes van onze webshop door u aan te sluiten bij het affiliatenetwerk van Kabeldirect via Daisycon.

Hoe werkt het?

  1. Klik hier om uw website of blog te registreren bij Daisycon.
  2. Uw registratie wordt door ons beoordeeld en (indien uw website voldoet aan onze voorwaarden) goedgekeurd. De website is nu onderdeel van ons netwerk.
  3. Kies het advertentiemateriaal dat het beste bij uw website past. Heeft u vragen of specifieke wensen laat het ons dan weten via een ticketbericht via het portaal van Daisycon.
  4. Start met het verdienen van commissie*

Heeft u vragen?

Neem dan vrijblijvend contact op met [email protected]

Kabeldirect behoudt zich het recht om zakelijke transacties via elk geassocieerd affiliate platform voor welke reden dan ook af te keuren.

* zie de gedetailleerde campagne-omschrijving en / -voorwaarden.